vineri, 6 mai 2011

dan tanasa blog: Dat afara de ANAF, Barna comercializeaza, la Sf Gheorghe, cu acordul primarului UDMR Antal Arpad, tricouri cu Romania ciuntita

dan tanasa blog: Dat afara de ANAF, Barna comercializeaza, la Sf Gheorghe, cu acordul primarului UDMR Antal Arpad, tricouri cu Romania ciuntita
EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. FOTO. Dat afara de ANAF, Csibi Barna comercializeaza, la Sfantu Gheorghe, cu acordul primarului UDMR Antal Arpad, tricouri cu harta Romaniei ciuntita!



Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) nu doar ca nu s-a dezis categoric de extremistul Csibi Barna, dar ii si ofera spatiul public pentru a se manifesta in continuare. Astfel, in aceste zile, Csibi Barna se afla la Sfantu Gheorghe, acolo unde in acest weekend se sarbatoresc zilele orasului, pentru a-si comercializa recuzita iredentist-sovina.
Tricoul cu mesaj iredentist "inventat" de extremistul Csibi Barna se vinde la liber sub ochii nepasatori ai autoritatilor statului la festivalul "Zilelor Sfantu Gheorghe - 550 de ani de atestare documentara".Prezentat in premiara de extremistul Csibi Barna la Universitatea de Vara a maghiarimii organizata la Tusnad , tricoul cu mesaj iredentist se poate achizitiona fara probleme, pentru ca autoritatile statului dorm ca de obicei, de la una din tabarele din Sfantu Gheorghe careia Primaria i-a concesionat un spatiu in centrul municipiului cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe.Primaria condusa de UDMR-istul Antal Arpad nu a avut nicio problema sa concesioneze adeptilor lui Csibi Barna un spatiu in care sa promoveze iredentismul la o festivitate publica organizata de o autoitate publica din Romania. Nici institutiile statului, altele decat cele cu conducatori UDMR, nu se lasa mai prejos si se fac ca nu vad asemenea situatii pentru care intr-o tara normala taraba ar fi fost inchisa de indata, marfa iredentista confiscata si extremistii comercianti de ocazie saltati. Tot la fel au trecut cu vederea purtarea in prezenta presedintelui Basescu a aceluiasi tricou la Tusnad, de catre Csibi Barna. Ce s-a intamplat dupa aceea stim cu totii.
Foto: Csibi Barna, cu capul plecat, azi la Sfantu Gheorghe!
Sursa: blog Dan Tanasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu