marți, 3 ianuarie 2012

Iata pe cine apără Țanțoș Bârnă (Tanczos Barna): Declaratii revoltatoare facute de liderul maghiarilor din nationala de hochei, Peter Levente

re Mr. Țanțoș Bârnă, Secretar de stat in Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale dar și Președinte al Federației Române de Hochei se tot chinuie de ceva vreme să acopere urmele extremismului maghiar din hocheiul românesc.

Iata mai jos pe cine apără acest Țanțoș Bârnă (Tanczos Barna)!

www.ziare.com
Declaratii revoltatoare facute de liderul maghiarilor din nationala de hochei

Peter Levente, jucatorul de etnie maghiara care a dat tonul pentru intonarea imnului Ungariei la meciul de hochei din finalul anului trecut, a rupt tacerea si a oferit cateva raspunsuri esentiale.

Levente a refuzat dialogul cu presa din Romania, sustinand ca nu intelege limba noastra, dar a vorbit pe larg in presa din Ungaria, intr-un interviu acordat pentru Civishir.

Atacantul din nationala noastra a sustinut nonsalant ca nu stie sa vorbeasca in limba romana, dand vina pe sistemul de invatamant.

"Nu cunosc imnul Romaniei. Imi este greu sa comunic, abia inteleg cateva cuvinte. Am crescut intr-o comunitate maghiara si imi este imposibil sa vorbesc romana. Am facut cateva ore de romana la scoala, dar nu este suficient ca sa invat limba", a afirmat Levente.

El considera ca scandalul iscat dupa meciul de hochei dintre Romania si Ungaria este artificial si ameninta ca nu va mai juca pentru nationala noastra.

"Daca romanii nu termina cu asta, poate ca nu mai joc pentru Romania", a amenintat Levente, care a dezvaluit apoi motivul pentru care reprezinta tara noastra in competitiile internationale.

"Mi-as dori sa joc pentru Ungaria, dar nu cred ca am vreo sansa. Ungaria este o echipa puternica, e o competitie acerba pentru fiecare post din nationala", a mai spus el.

Detalii: http://www.youthvoice.ro/sport/iata-pe-cine-apara-tanto-barna-tanczos-barna-declaratii-revoltatoare-facute-de-liderul-maghiarilor-din-nationala-de-hochei-peter-levente/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu