joi, 2 decembrie 2010

VICTORIE FINALA impotriva antiromanismului promovat de UDMR. ICCJ confirma decizia CNCD din 2008 in cazul "Intalnirii maghiarilor covasneni"!

Victorie finala impotriva Consiliului Judetean Covasna!Consiliul Judetean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor, a pierdut si la Inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul Hotararii nr. 815/02.12.2008 a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, prin care s-a constat faptul ca CJ Covasna a discriminat pe criteriul etnic intreaga comunitate de romani din judetul Covasna prin organizarea, in august 2007, a manifestarii "Intalnirea maghiarilor covasneni de preturindeni".Urmeaza sa sesizam Curtea de Conturi pentru ca prejudiciul adus bugetului public sa fie recuperat iar CJ Covasna sa prezinte public scuze romanilor din Covasna, pe care i-a scuipat in fata si i-a discriminat.Puteti consulta decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei aici.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/02/curtea-de-apel-brasov-s-pronuntat-cj.htmlhttp://tanasadan.blogspot.com/2009/07/nici-vorba-de-scuze-udmr-scuipat-in.html
SURSA: DAN TANASA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu