luni, 28 martie 2011

CatalinCornea.ro: De ce PNL nu trebuie să-l susțină pe Oprescu la Primăria Bucureștiului…


De când este primar al capitalei, Oprescu a alimentat bucureștenii cu mulți cârnați, moși crăciuni, arteziene, ceasuri și vulgaritate…

Vulgaritatea academică a primarului ”Prof. Dr”

Oprescu este un personaj periculos pentru societatea românească. El este periculos nu pentru că ar fi incompetent (multi politruci sunt la fel), dareste periculos pentru că este deosebit de vulgar și bunul simt nu s-a întalnit niciodată cu el…

Cei care ne vorbesc toată ziua la TV sunt de părere că Băsescu este vulgar și are de multe ori un limbajnepotrivit unui președinte. Adevărat! Doar că subiectul nostru de azi, Oprescu, este mult mai vulgar. Băsescu este vulgar atunci când este provocat să replice mai taios și atunci când simte că un limbaj mai colorat, ”mai popular”, îi poate aduce puncte de imagine… Oprescu însă, o face oricând, el este extrem de vulgar în orice context…

Publiciate pe bani publici pentru primarul general ”lăcătuș mecanic”Oprescu este primarul care cu multă… lipsă de bun simț folosește pancartele primăriei (pe străzile unde intervine primăria pentru reparații) pentru a-și posta foarte mare numele… și nu doar numele ci și titlurile nobiliare… Abuzul este întalnit la tot pasul!Ce treabă are ”Prof. Dr” cu Primăria sau calitatea lui de primar? Dacă era lăcătuș mecanic ar fi scris: ”lăcătuș mecanic, Sorin Oprescu” pe pancartele primăriei?

Poți să fi primar și fără să fi ”Prof. Dr”… și mai poți să ai bun simț dar să nu fi ”Prof. Dr”. Multe instituții au chiar proceduri care interzic folosirea titlurilor științifice/academice ale angajaților pe orice document oficial. Titlurile academice se folosesc doar în mediul academic!

Așadar domnule primar Oprescu, nu vă treceti pe acte decât ”Primar general, Sorin Oprescu” iar pe pancarte nu vă treceți deloc pentru că nu din banii dvs. sunt făcute acele reparații ci din banii cetățenilor care nu sunt trecuți.

Acestui Oprescu i se potrivesc de minute cuvintele lui Octavian Paler “În politica românească nu există idei, există doar buzunare…”

PNL între România bunului-simţ“ și vulgarul primar ”Prof. Dr”Propunerea PSD ca USL să susțină pe Oprescu la primăria capitalei nu este în măsură să avantajeze PNL.Sigur că Oprescu tot psd-ist a rămas și social-democraților le-ar conveni să aibe prin ”independentul” Oprescu conducerea primăriei.

PNL nu are de ce să-l suțină pe Oprescu.PNL este primul partid în București și, dacă vin cu un candidat credibil, cu notorietate și recunoscut pentru interesul față de această urbe, un candidat care va fi susținut și de USL, există toate șansele să câștige cursa electorală din capitală.

În plus, partidul care a promovat „România bunului-simţ“ nu poate susține un vulgar la primăria capitalei…

Corect?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu