vineri, 11 martie 2011

PNL îl acuză pe Oprescu că a făcut blat cu Udrea

REALITATEA.NET
Liderii PNL şi PC Bucureşti au declanşat o campanie de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru legea Capitalei.

„Partidul Naţional Liberal şi Partidul Conservator iau act cu dezamăgire şi îngrijorare de pasivitatea complice a primarului general Sorin Oprescu faţă de tentativa Elenei Udrea şi a grupului său de interese politico-financiare de a pune mâna pe toţi banii publici ai Bucureştiului prin promovarea aşa-numitei „Legi a Capitalei”. Ne exprimăm regretul că Sorin Oprescu a înţeles să răspundă apelurilor noastre privind declanşarea procedurilor de organizare a unui referendum local, prin care bucureştenii să se pronunţe dacă sunt sau nu de acord cu escrocheria legislativă a Elenei Udrea, cu asigurări publice că va declanşa referendumul „mai la vară”, sau la „Sfântul Aşteaptă”. Însă vremea miştourilor ieftine a trecut”, se arată într-un comunicat de presă al Alianţei de Centru Dreapta.

„Apreciem că dl. primar general Sorin Oprescu a irosit şi ultima şansă de a-şi proba buna-credinţă faţă de bucureşteni, prin refuzul său de a declanşa procedurile de organizare a referendumului pentru Bucureşti în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de luni, 28 februarie 2011. Amânarea cu încă o lună a declanşării referendumului le oferă Elenei Udrea şi mafiei din spatele acesteia şansa de a trimite aşa-zisa „Lege a Capitalei” în dezbaterea Parlamentului dominat de clica PD, fără ca bucureştenii să poată folosi singura armă prin care ne pot sancţiona pe toţi: votul. I-am cerut public primarului general Sorin Oprescu să rămână partenerul bucureştenilor. Din păcate, a ales să devină partenerul Elenei Udrea.

Identitatea de viziune cu Elena Udrea privind viitorul Bucureştiului, exprimată public de primarul general prin sintagme de genul „să fie un buget, şi nu şapte”, „să rămână primarii, dar să le luăm competenţele”, devine complicitate tacită cu Elena Udrea în ignorarea voinţei cetăţenilor Capitalei”, susţin Andrei Chiliman şi Cristian Popescu Piedone.

detalii: http://www.realitatea.net/pnl-il-acuza-pe-oprescu-ca-a-facut-blat-cu-udrea_807382.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu