sâmbătă, 26 februarie 2011

Igor Smirnov atenționează organele de forță înaintea venirii lui Joseph Biden la Chișinău

Igor Smirnov atenționează organele de forță înaintea venirii lui Joseph Biden la Chișinău
Colaj: UNIMEDIA

Ieri, la 25 februarie, liderul administrației de la Tiraspol, Igor Smirnov, a convocat o ședință cu ușile închise la care au participat şefii administraţiilor de oraşe şi regiuni şi şefii organelor de forță și de menținere a ordinii, relatează agenția de presă regnum.ru.

La şedinţă, Igor Smirnov, a atras atenţia asupra numeroaselor comentarii apărute în presa moldovenească şi occidentală cu privire la viitoarea vizită la Chişinău a vicepreşedintelui Statelor Unite, Joseph Biden. "Se aud multiple păreri precum că Biden vine în Moldova pentru a "trage hotarul pe Nistru", a spus Smirnov. Potrivit lui "toate aceste discuţii sunt "umflate" special, în detrimentul statalității noastre".


"Cunoașteți metodele mele. În nici într-un caz nu voi admite disensiuni. Toți să îndeplinească funcţiile sale, dar fiecare în domeniul său. Să existe coordonarea generală – consultațiile organelor de aplicare a legii pe lângă șefii de direcții și preşedinte", a atenționat Igor Smirnov.

Vice-preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, va efectua o vizită în Republica Moldova, la invitaţia prim-ministrului Vlad Filat. Vizita este preconizată pentru data de 11 martie 2011.

Potrivit Serviciului de Presă al Casei Albe, vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden şi soția sa Jill Biden vor vizita Finlanda, Rusia și Republica Moldova în săptămâna 7 – 13 martie, 2011. În fiecare ţară, vicepreşedintele american se va întâlni cu liderii cheie pentru a discuta întreaga gamă de probleme bilaterale şi regionale.

UNIMEDIA precizează că Joe Biden este cel mai important oficial american care va vizita R. Moldova până în prezent.

Sursa: UNIMEDIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu