vineri, 13 august 2010

elena udrea, turismul balnear și cursa pentru fotoliul de primar general…

sursa foto: tvmagiaStimată doamnă ministru,

Observ că vă pregătiți de o viitoare campanie electorală pentru a câștiga fotoliul de primar general al Capitalei.

Crin Antonescu, Sorin Oprescu, Marian Vanghelie se numără printre posibilii contracandidați pe care o să îi aveți în cursa pentru București.

Administrația Bucureștiului, fără nici o excepție în perioada post-revoluționară, a suferit cumplit de lipsa de viziune a edilului șef. Nimeni nu a proiectat o perspectivă clară a acestui oraș, capitala unei țări de dimensiuni medii spre mari, un oraș capitală a unei tări membră a Uniunii Europene, capitală a unei țări ce se dorea, la un moment dat, lider regional.

Această lipsă de viziune s-a manifestat în mod prioritar prin dezastrul urbanistic creat după căderea comunismului (parcă din dorința de prelungire a mutilărilor realizate de Ceaușescu) și în mizeria (propriu-zisă, culturală și morală) crescândă în orașul nostru.

Văd preocupările dvs. (de pe blog) legate de București. În același timp, poziția de ministru al dezvoltării regionale și turismului pe care o ocupați v-ar fi putut permite să contribuiți seminificativ la dezvoltarea capitalei, dacă este să credem sinceritatea dragostei dvs. față de această urbe.

Îmi aduc aminte că după desemnarea dvs. ca ministru, la comisiile parlamentare, povesteați parlamentarilor despre potențialul turistic al României : ”avem litoralul, avem Delta, avem râurile interioare…” ceea ce demonstra faptul că dvs. ați făcut acea necesară analiză a domeniului pe care urma să îl gestionați și sunteți pregătită pentru a manageria domeniul turismului…

Rezultatele, sunt convins, nu vor întârzia să apară!…

Bucureștiul reprezintă o preocupare mai veche a dvs…

Undeva la începutul lui 2009 dvs. declarați: „Bucurestiul stă pe un izvor de apă termală și fie se știe acest lucru și nu a fost valorificat, fie nu se știa până acum. Încercăm să exploatăm această resursă și să facem din București chiar o destinație de turism balnear. El va rămane în continuare și o destinație pentru turismul de afaceri”.

Felicitări pentru abordare!…

Și fiindcă sunteți în preajma campaniei pentru funcția de primar general, binevoiți domnia voastră și ne povestiți ce s-a mai întâmplat cu această idee! Ideea cu turismul balnear de la București…

Sunt convins că o să explicați publicului realizările turistice ale dvs. și ministerului condus de dvs. în legătură cu Bucureștiul…

Mai mult, vă invit, doamnă Udrea, ca într-un termen rezonalbil, de câteva luni, să faceți publice acele probleme ale Bucureștiului pe care dvs. le-ați identificat, dar și soluțiile pe care le propuneți bucureștenilor.

Succes!

Cătălin Cornea

Sursa: http://catalincornea.ro/2010/07/29/elena-udrea-turismul-balnear-%C8%99i-cursa-pentru-fotoliul-de-primar-general%E2%80%A6/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu