marți, 17 august 2010

PC: Ministrii UDMR reprezintă un pericol public pentru România

PC: Ministrii UDMR reprezintă un pericol public pentru România

Conservartorii au cerut marti demisia ministrului Sanatatii, Cseke Attila, sustinand ca s-ar face direct vinovat de dezastrul de la Maternitatea Giulesti si de moartea micutilor nevinovati prin subfinantarea sistemului sanitar.

In plus, PC considera ca Cseke Attila este cel mai prost ministru al Sanatatii pe care l-a avut Romania si o amenintare la adresa sanatatii publice.

“De altfel, toti ministrii UDMR sunt incompetenti si inconstienti. Ministrul Sanatatii se ocupa cu autonomia si cu defilarile la Ziua Maghiarilor in loc sa aiba grija de sanatatea romanilor. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, se ocupa cu vanzarea ursilor din muntii Romaniei in loc sa aiba grija sa nu mai fie defrisate padurile si sa ia masuri impotriva inundatiilor”, se arata intr-un comunicat remis marti Ziare.com.

Conservatorii se plang si de ceilalti ministri udemeristi.

“Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, lasa monumentele romanesti in paragina, dar are bani pentru manifestarile secuilor, prezentate exclusiv in limba maghiara. Cat despre vicepremierul Marko Bela, care are responsabilitati in educatie, prima grija a acestuia este sa trimita scrisori in limba maghiara inspectoratelor scolare si sa obtina predarea istoriei si geografiei Romaniei in limba maghiara. Scolile romanesti care nu beneficiaza de apa curenta si au toaleta in curte nu il intereseaza, ci statutul minoritatilor si diferite forme de autonomie”, mai sustin acestia.

PC considera ca ministrii UDMR reprezinta un pericol public pentru Romania si pentru domeniile pe care le guverneaza.

Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu