joi, 12 august 2010

Nepoata lui Emil Boc, fiica preotului Teodor Boc, a ajuns diplomat la MAE

Nepoata lui Emil Boc, fiica preotului Teodor Boc, a ajuns diplomat la MAE

Mihaela Eugenia Boc, pictorita care aterizase de la Primaria din Cluj direct la Cancelaria premierului, nepoata premierului Emil Boc, a ajuns diplomat in MAE.

Jurnalistii site-ului www.agentia.org sustin ca, de aproximativ două luni de zile, Mihaela Eugenia Boc este diplomat la MAE. Cei din minister nu stiu insa cum a ajuns pe o asemenea funcţie şi nici dacă postul în chestiune a fost scos la concurs, dupa cum ni s-a comunicat. Totodata, la Biroul de Presa e liniste totala. Nu ne da nimeni relatii despre nepoata lui Boc. Se invoca lipsa personalului si concediile. Suntem invitati sa ne adresam conform Legii 544. In schimb, cei de la Externe, sursele care ne-au dat informatia, revoltate de o asemenea situatie, dupa ce le-au fost si taiate salariile, se intreaba cum a putut fi angajata nepoata lui Boc, daca posturile erau toate blocate prin ordin al premierului. Cat despre leafa, fiind proaspat angajata nici n-a prins taierea de 25%, adica in cazul ei nu s-a aplicat.

Mentionam ca nepoata premierului Emil Boc a intrat în atenţia presei la începutul anului 2009, când Mihaela Eugenia de profesie pictoriţă a fost transferată de la Primăria Cluj la cabinetul Prim-ministrului Boc. A fost angajata direct la Guvern, la Cancelarie, iar mai apoi premierul Emil Boc a negat ca el ar fi angajat-o personal. A spus ca este vorba despre o nepoata indepartata, o ruda “colaterala”. Acum, iata ca după un stagiu de aproximativ un an, premierul şi-a uns pupila diplomat la MAE. Surse din MAE ne spun ca nu este singurul caz de nepotism din partea premierului. O alta angajata a Ministerului Afacerilor Externe este ruda directa cu Emil Boc si a fost angajata la inceputul anului 2010. Sa mai spunem ca sotia lui Boc este lector universitar la Babes Bolyai, in Cluj Napoca, fratele acestuia, Gheorghe Boc, este consilier superior in APIA Arad (tot fara examen). sursa: InPolitics.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu