duminică, 15 august 2010

Manelistii si ONG-urile urla in cor : impozitarea noastra constituie discriminare

Da, ati auzit bine.

Cativa manelisti de etnie tiganeasca si vreo doua ONG-uri specializate in ciordeala banului european in numele luptei impotriva discriminarii tiganilor din Romania, au decis sa faca un memorandum si sa il trimita forurilor internationale, aratand faptul ca intentia Guvernului de a-i impozita pe manelisti este o forma de discriminare si [ atentie!!!! ] "intimidare etnica" intrucat in RO, manelistii provin exclusiv din zona discriminatilor de etnie tiganeasca. Si exista premisele sa aiba succes de vreme ce, atunci cand subsemnatul le-am oferit locuri de munca tiganilor, am fost cercetat, anchetat si condamnat de CNCD pentru discrminare la adresa tiganilor, intrucat am avut tendinta rasisto-nazista de a-o obliga sa munceasca, ei fiind o etnie nomada neobisnuita cu aceasta activitate care a ridicat omenirea de la stadiul locuitului in grote la cel al vilelor de sute de mii de euro, si de la caruta la stadiul de mertzan.
Cum ar suna insa o asemenea chestiune in Germania sau USA, adica o actiune a tiganilor sau altei minoritati care ar spune ca ei trebuie sa fie scutiti de la plata impozitelor, intrucat pana la urma asta este discriminare iar taxe si impozite trebuie sa plateasca doar populatia majoritara. Cum ar suna ?
Sa ne inchipuim ca in Germania, la Munchen, ar tipa manelistii fata de impozitarea veniturilor obtinute : RASISM.Si sa ne imagina cum repede ONG-urile ar sari ca muscate de dos sa le ia apararea alaturi de cei de la drepturile omului , echivalentul de acolo al CNCD [ daca exista asa ceva in Germania! ] si toata sleata de profitori care inghit lunar bani europeni pentru integrarea tiganilor....in absolut.O gluma binenteles.In Jarmania nu tine vrajeala!
Ai ocolit fiscul si te-a prins este imediat pus la plata fara discutii .NU ai bani, ti se pune imediat sechestru pe bunuri, si sunt scoase la vanzare.
Inspectorul german de la Finanzamt nu sta la discutii. Are "ordine precise" adica stie ca are de aplica legea. O artista germana care nu a avut de unde sa plateasca impozite, a fost sfatuita de un inspector de la fiscul german [ si tipul nu glumea deloc ] sa se duca sa danseze la bara sau sa pozeze in Playboy ca sa faca rost de bani pentru plata impozitelor. In Jarmania legea nu se negociaza. De aceea Jarmania este Germania iar Romania este ro-mania.
Nu ati vazut cu cata nonsalata,superioritate,

ipocrizie.....vorbea marele,gigantul, inegalabiluuul Adi Minune " sa ne impoziteze (daca poate) " argumentand faptul ca a cantat la doua nunti si a luat doar "vreo 200 euro" ,iar banii aia aruncati in scena in vreme ce "interpretu' rage in microfon cu cadenta unei mitraliere AK47 " fara numar fara numar " nu este decat un film de fantezie ca "de fapt banii aia nu exista manca-v-as, noi doar facem copii serox si aruncam pe lautari ca sa avem noroc in viata, traiti-ar tie familia..." .La fel ca si vilele cu turnulete si masinile de lux cu care vin unii sa isi ia ajutoarele sociale, sunt o fantezie....ele practic nu exista decat in imaginatia noastra.....
Credeti ca ar avea tupeul sa vorbeasca asa in fata inspectorului de la Finanzamt ?
Chiar daca ar face acest lucru, nemtalaul si-ar vedea de treaba, ar completa formularul de sechestru pe mertzan, rolex, ghiuluri, vila cu turnulete, si a doua zi le-ar scoate la vanzare. Basca, daca vila nu are autorizatie de constructie tot a doua zi, catepillar-ul ar reda terenul circuitului agricol sau destinatiei initiale de spatiu verde. Adica s-ar aplica legea, direct, imediat si nenegociabil.

--
Urban I. Iulian
Senator de Ilfov
Detalii: http://www.urbaniulian.ro/2010/08/12/manelistii-si-ong-urile-urla-in-cor-impozitarea-noastra-constituie-discriminare/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu